Terug

Veelgestelde vragen

Aanmeldproces

Inloggen op het Gegevensportaal Derden Uitbetalingen


Aanmeldproces

Wat vul ik in bij 'Wat voor aanlevering wilt u gaan doen?'

Geef hier aan of u als bedrijf of persoon uitbetalingen aan derden wil gaan aanleveren.

1. Ik wil als persoon aanleveren
Selecteer deze optie als u zelf - als persoon - de opgaven gaat aanleveren. Tijdens het samenstellen van de opgaven gebruikt u uw eigen BSN als identificatie van de aanleverende partij. U hoeft dat BSN tijdens het aanmeldproces niet in te voeren.

2. Ik wil als bedrijf aanleveren
Selecteer deze optie als u als bedrijf/organisatie/instelling opgaven gaat aanleveren onder het Loonheffings- of Omzetbelastingnummer van dat bedrijf. Tijdens het aanmeldproces vragen we om uw RSIN.

3. Ik wil als bedrijf en namens andere bedrijfsonderdelen aanleveren
Selecteer deze optie als u zelf en namens andere bedrijven/organisaties/instellingen opgaven gaat aanleveren onder de Loonheffings- of Omzetbelastingnummer van dat bedrijf. Tijdens het aanmeldproces vragen we om uw RSIN. Levert u namens andere bedrijfsonderdelen aan? Kies deze optie dan alleen als zij een ander Loonheffings- of Omzetbelastingnummer hebben dan de hoofdvestiging.

4. Ik wil namens andere bedrijven aanleveren
Selecteer deze optie als u alleen namens andere bedrijven/organisaties/instellingen opgaven gaat aanleveren onder de Loonheffings- of Omzetbelastingnummer van dat bedrijf. Tijdens het aanmeldproces vragen we om uw RSIN.

Naar boven

Inloggen op het Gegevensportaal Derden Uitbetalingen

Waar kan ik inloggen op het Gegevensportaal Derden Uitbetaling?

Ga naar https://gegevensportaal.belastingdienst.nl/accounts/login/?next=/ en login met de toegangsgegevens uit de mail die u van ons hebt ontvangen. Deze krijgt u als het aanmeldproces is doorlopen en uw aanvraag is goedgekeurd.

Naar boven