Storingen en onderhoud

We streven naar optimale dienstverlening voor burgers en bedrijven. Soms gaat daarbij iets mis of is onderhoud nodig. We informeren u hier graag open en eerlijk over. Hieronder ziet u welke verstoringen en onderhoudswerkzaamheden er zijn. U ziet ook hoe we de overlast tot een minimum beperken en of u zelf iets kunt doen.

Werkzaamheden

Er zijn op dit moment geen werkzaamheden gepland. 

Verstoringen

-Portaal Derden Uitbetalingen: hebt u problemen met het opvoeren van opgaven via het webformulier? Ga dan eerst naar Beheer > Contactgegevens. Vul daar uw organisatiegegevens aan zodat ze compleet en correct zijn. Dit hoeft u slechts eenmaal te doen. Daarna kunt u de opgaven in het webformulier alsnog opvoeren via Aanleveren gegevens > Aanleveren via webformulier.

- Portaal Wagenparkgegevens: sommige gebruikers krijgen een foutmelding tijdens het uploaden van de gegevenslevering. Controleer in dat geval of de kolomkoppen in het CSV bestand overeenkomen met de voorschriften in de handleiding. Maakt u gebruik van het invoersjabloon? Gebruik dan de meest recente versie, 4.0, die u kunt downloaden na het inloggen. Komt u er toch niet uit?  Neem dan contact met ons op. Vermeld hierbij altijd uw AUL-nummer en welke softwarepakket u gebruikt.