Aanmeldportaal notificatie voor CBC Reporting

Via dit portaal kunt u de in Nederland gevestigde groepsentiteiten van uw multinationale onderneming aanmelden (notificeren) die onder de landenrapportage verplichting vallen. Deze notificatie dient jaarlijks te worden gedaan.

Vul onderstaande velden juist en volledig in. Indien van toepassing kunt u een lijst van groepsentiteiten uploaden. Onderaan het scherm kunt u uw aanvraag vervolgen door op Verder te klikken.

Gebruik CbC Notificatieportaal

Download de Handleiding Gegevensaanlevering van landenrapporten om te lezen voor wie dit aanmeldportaal is bedoeld. In paragraaf 2.5 van deze Handleiding leest u meer over de notificatie. Voor het antwoord op de vraag hoe u de velden invult en waar u op moet letten, wordt verwezen naar de veelgestelde vragen hieronder.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen met betrekking tot het aanmelden? Lees dan de veelgestelde vragen (FAQ)

LET OP:

De manier van bevestigen van uw identiteit is gewijzigd. Met ingang van 18 maart wordt u gevraagd om in te loggen met eherkenning om uw identiteit te bevestigen.

Hebt u nog geen eHerkenning? Vraag dan zo snel mogelijk eHerkenning aan. Kijk voor meer informatie over eHerkenning op belastingdienst.nl/eherkenning.

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *Informatie over de in Nederland gevestigde groepsentiteit die de notificatie verzorgt
Algemeen
Vestigingsadres
Verslagjaar van de uiteindelijke moederentiteit

t/m

Formaat volgens de notatie: dd-mm-jjjj

Contactpersoon
Informatie over de rapporterende entiteit
Algemeen
Vestigingsadres van de rapporterende entiteit
Postadres van de in Nederland gevestigde rapporterende entiteit
Overige informatie
Notificatie van de rest van de in Nederland gevestigde groepsenteiten

Klik hier voor voorbeelden in xlsx en ods formaat.

Local filing
Logistieke afhandeling rapportage
Vul het nummer zonder eventueel voorafgaande nul(len) in.